Vores ydelser

Udvikling

Uanset om der er tale om salg, kommunikation, ledelse eller performance, så tilbyder vi udvikling en-til-en eller en-til-mange. Vi udfører alt fra coaching og kurser, til foredrag og events. Vi mener at udvikling giver mest værdi hvis teori og praksis forenes og i sidste ende kan videregives af den enkelte. Vi tilbyder derfor også at lære jer hvordan i selv kan fortsætte udviklingen.

Underholdning

I kan roligt læne jer tilbage og få et godt show. Men I kan også lære teknikken bag indslagene, interagere med dem og samtidig få god underholdning. Hvis vi tilmed kan producere et produkt imens, så gør vi også det. I kan eksempelvis ende op med egen kunst på væggene, eller med videoer som I kan bruge i jeres markedsføring på sociale medier.

Event

Vi spænder bredt og tilpasser efter jeres ønsker om I vil have fuld gas i nogle timer, eller vil ud på eventyr i flere dage. Mulighederne er mange og kan være fyldt med fest og teambuilding eller med workshop og fællesskab. Vi holder af at blande event, udvikling og underholdning. Om det drejer sig om en teamdag, et kick-off eller noget helt tredje – så mulighederne er mange!

Hvad tilbyder vi helt konkret

SALG

Salgsteknik og -metode
Mødebooking
Salgscoaching (tele- og marksalg)
Salgspsykologi
Forhandlingsteknik
Tillid i salget
Mystery shopping

LEDELSE

Coaching
Forandringsledelse
Konflikthåndtering
Processtyring
Idé-workshop
MUS-træning
Feedback-træning
Jobsamtale-træning

KOMMUNIKATION

Tale og stemme
Krop og fysik
Præsentationstræning
Match kunden
Bevidst adfærd

UNDERHOLDNING OG EVENTS

Kick-Off
Firmafester
Firmarejser
Teambuilding
Gamification
Teatersport
Video og lyd

Hvordan gør vi

Vi elsker at tage de første møder med jer og finde frem til kernen af behovet, for så at komme tilbage og præsenterer jer for et væld af muligheder, som vi sammen skærer til. Herefter fordyber vi os og kommer derfra op med tre koncepter som I vælge imellem.

Alt efter jeres ønsker og behov veksler vi mellem forskellige metoder til at sikre udviklingen bedst muligt hos jer. Vi kan både yde 1:1 coaching, afholde kurser og foredrag, men også drive forløb over flere måneder, hvis der skal implementeres nye koncepter eller processer.

Se eksempler blandt nogle af vores tidligere projekter

Salgserfaring (år)
22
Undervisningserfaring (år)
8
Kurser og foredrag
50
Events og rejser
15

Vi giver råd og vejledning - helt uforpligtende!

Skriv til os eller ring på 31727277

Dit navn*

Din email*

Besked