Læs hvad vores kunder siger

caret-down caret-up caret-left caret-right
Gitte Lønstrup Dal Santo FTF-A

Vi gik derfra med et klart fokus på teknikken og på temaerne behovsafdækning, nysgerrighed og ægte interesse - alt sammen udvist med spørgsmål, snarere end alle mulige informationer om jobsøgning - super fedt! Som evalueringerne viser har I ramt niveauet for 99% af deltagerne. Virkelig godt gået!

Callie Ebben Trustpilot A/S

Nogen kan skabe en team-dag som ryster de ansatte sammen, nogle kan undervise i forhandlingsteknik, andre i spørgeteknik og andre igen kan sætte gang i en fed firmafest. Få kan blande alle ingredienser på en gang! Vi havde et par super udviklende og fantastiske dage!

Frank Jensen FagBladsGruppen A/S

Salgstræning og konkurrence løbende over 3 måneder med 200 sælgere og salgschefer som ikke "bare" udviklede salgskompetencer og gav alle en stor lyst til at træne. Resultatet gav os lyd- og videooptagelser fra kundemøder med de bedste sælgere og deres kunder, til brug i fremtidig salgstræning.  

Ulla Wessmann Contra A/S

Vi kom alle ud af komfortzonen. Fik styrket bevidstheden om hvorfor Contra er en unik arbejdsplads, og klarlagt hvordan vi hver især kan blive bedre til at afdække behov hos vores kunder.

Per Lydholm Visma Services A/S

Tak for det meget inspirerende indlæg du holdt for os hos Visma. Jeg tror på, at du bestemt har flyttet nogle grænser for os alle.

Jacob Petersen Solid Media Group A/S

At blive trænet i at holde tale til 400 mennesker fra en scene er én ting. At involvere alle i salen i træningen er en anden ting. At deltage i en konkurrence om, at alle i salen skal finde 3 benspænd, som vi talere hver især skal udføre imens vi holder vores indlæg, er noget helt tredje - og det var rigtig sjovt! Alle gik derfra med en respekt om hvor meget det kræver, at tale til 400 mennesker, og alle oplevede at finde friheden i en så svær disciplin vha. det rigtige værktøj.

Tag en en snak med os - det koster ingenting!