Optimer jeres salg
og få de bedste resultater

Salgsteori og -metode

Grundlæggende salgsteori og -metode er fundamentet for ethvert salgsarbejde. Der bliver her dykket ned i de mest kendte, klassiske teorier og metoder der er skabt og gennemprøvet. Velegnet til nye salgskonsulenter, eller erfarne sælgere som har behov for at få genopfrisket deres kompetencer og tilført nye værktøjer.

 

Salgspsykologi

Salg er et nuanceret håndværk og for at mestre det til fulde, er det nødvendigt at kende til og beherske den bagvedliggende psykologi. Et salg kan se ud på mange måde, men vil altid indeholde en transaktion mellem to mennesker. Hvis vi er bevidste om de psykologiske mekanismer der er i spil her, er vi bedre rustet til at udføre vores salgsarbejde optimalt.

Telesalg og marksalg

Der er både forskelle og ligheder mellem salg på telefonen og salg på møder ude i marken - det er vigtigt at vide hvad der virker bedst i den ene og den anden situation. I telesalg har vi kun vores stemme som værktøj, og skal derfor være helt skarpe på hvordan vi bruger den bedst. I marksalg har vi flere tangenter at spille på, men måske også flere faldgruber.

Mødebooking

Når jeres salg er baseret på kundemøder, er en af de vigtigste elementer i arbejdet mødebooking. Uden møder i kalenderen går salget hurtigt den forkerte vej. I netop denne disciplin gælder helt særlige regler for at opnå de bedste resultater - et opkald for at booke et møde er derfor meget forskelligt fra et almindeligt salgsopkald.

Forhandlingsteknik

Der findes fire udfald af en forhandling og deraf kun et med to vindere. For at opnå en win-win skal du ikke blot selv kunne holde person og problem adskilt, søge alternativer løsninger og sætte dig oprigtigt ind i den anden parts situation. Men om nødvendigt få den anden part til at gøre det samme! Lykkes det, har du skabt det bedste grundlag for en win-win nu og her og på lang sigt.

Mystery shopping

Der hvor I har direkte kontakt med kunderne er der hvor salget sker. Hvad enten det er på telefonen eller face-to-face, så er det her at I skal ramme hoved på sømmet - hver gang! Det kan være svært internt i virksomheden at finde ud af hvad kunderne egentlig møder, når de er i kontakt med jer. Lad os *opleve” jeres salgsarbejde - vi ved også hvad vi skal kigge efter!

Coaching

For at sikre udviklingen hos den enkelte sælger, er det vigtigt at støtte og træne vedkommende løbende. Med den rette coaching kan resultaterne hurtigt forbedres! Vi kan både yde coaching direkte til jeres medarbejdere, men også lære jer hvordan i selv kan fortsætte med at coache jeres sælgere til bedre resultater.

phone-call  Uforpligtende råd og vejledning 31727277

Vi skræddersyr efter jeres behov

Ingen virksomheder er ens. Ingen medarbejdere er ens. Og derfor skal ingen kurser være ens. Alle vores kurser og træninger bliver tilpasset og skræddersyet helt efter jeres behov og ønsker. 

Når vi planlægger, afholder og følger op på et kursus, så er fokus altid på jeres udbytte. Vores første opgave er derfor at finde ud af præcist hvad I ønsker at opnå, og derfra skabe et kursus som passer til jer.

classic-sewing-machine-with-spool-of-thread

Case på et salgskursus

Udvikling af salgskompetencer i stor salgsorganisation

- 3 mdr. forløb.
- Alle sælgere dystede i modighed i deres salgsdialog.
- Alle fik træning ugentligt under hele forløbet.
- Salgsledere fik træning, så også kunne træne og støtte undervejs.


Udbytte

- Et fælles salgskoncept. Alle sælgere og ledere fik kendskab til samme koncept, og kunne derfor bedre coache, træne og udvikle indbyrdes.
- Indfasning af ny træningskultur i organisationen.
- Gav et stort salgsboost under forløbet.
- Organisationen fik lyd- og videooptagelser fra salgssamtaler og -møder fra hele forløbet, med egne sælgere og kunder, som kunne bruges til træning og udvikling fremover.

caret-down caret-up caret-left caret-right
Frank Jensen FagBladsGruppen A/S

Salgstræning og konkurrence løbende over 3 måneder med 200 sælgere og salgschefer som ikke "bare" udviklede salgskompetencer og gav alle en stor lyst til at træne. Resultatet gav os lyd- og videooptagelser fra kundemøder med de bedste sælgere og deres kunder, til brug i fremtidig salgstræning.

Salgserfaring (år)
32
Undervisningserfaring (år)
23
Kurser og træninger
210
Mennesker udviklet
2010

Vi giver råd og vejledning - helt uforpligtende!

Ring 31727277 eller skriv til os

Dit navn*

Din email*

Besked